Maatwerk

Bergsportreizen organiseert naast de bestaande cursussen en tochten uit het programma ook projecten op maat voor privégroepen en individuele leden, voor zover dit binnen de mogelijkheden van Bergsportreizen ligt. Voor groepen kunnen we bijvoorbeeld een aangepaste tocht verzorgen of een andere datum zoeken voor een bestaande cursus.

Individuele leden kunnen ook bij ons terecht. Wij kunnen voor je op zoek gaan naar een gids, die je helpt bij het verwezenlijken van je persoonlijke doelstelling, natuurlijk gerelateerd aan je capaciteiten. Het kan gaan om beklimmingen of een tocht, maar ook het volgen van een 'privé-cursus' is mogelijk.

De zwaarte van het gewenste project bepaalt het maximum aantal deelnemers per gids/tochtleider. De leiding kan een Nederlandse tochtleider/instructeur zijn of een professionele buitenlandse UIAGM-berggids, in welk geval de voertaal Duits is. Bij berekening van de prijs gaan wij uit van de opgegeven groepsgrootte. Wijzigt de groepsgrootte dan wordt de door de deelnemers te betalen prijs eveneens aangepast.

Mail je wensen naar info@bergsportreizen.nl en wij maken kosteloos een offerte!